WWF is er ook voor kinderen. De WWF-Rangerclub is de leukste wilde dierenclub van het land voor kinderen van 6 tot 14 jaar!

WWF-Rangers zijn via het Rangerclub Magazine op de hoogte van de laatste dierennieuwtjes, krijgen een leuk welkomstgeschenk en kunnen gratis deelnemen aan beestige activiteiten.

Voor een bijdrage van € 3,50 per maand ben je een echte WWF-Ranger en mag je je trots een beschermer van de natuur noemen!

 

Wat krijg je als WWF-Ranger?

 • Rangerclub Magazine

  Als WWF-Ranger krijg je 5 x per jaar het Rangerclub Magazine boordevol weetjes en informatie over wilde dieren en de natuur. Lees de reportages, doe de dierenquiz en word een echte dierenexpert!

 • Gratis activiteiten

  WWF-Rangers kunnen gratis deelnemen aan de activiteiten van de WWF-Rangerclub. Sommige activiteiten zijn exclusief voor Rangers, op andere activiteiten zijn ook ouders, broers, zussen en vriendjes welkom.

 • Kortingen

  Als lid krijg je elk jaar een bonnenboekje met gratis toegang en korting voor verschillende natuurparken, musea, activiteiten in en rond de natuur,....Het bonnenboekje heeft een waarde van meer dan € 250!

 • Welkomstpakket

  Na jouw inschrijving krijg je een leuk welkomstpakket met een persoonlijke lidkaart, een rangerpaspoort, een grote pandaposter, een Rangerpin, een potlood, een sticker van de Rangerclub en een leuke verrassing!

RangerClub magazine
RangerClub magazine

Kom bij de Rangerclub

Voor € 3,50 per maand word je een echte beschermer van de natuur! Leer alles over wilde dieren en de natuur via het Rangerclub Magazine en de activiteiten.
5 x per jaar het Rangerclub Magazine / Activiteiten / Kortingen
Ik word een Ranger
© André Bärtschi / WWF